Tarieven

2021:

 • Intake en 1ste consult: € 80
  60-75 minuten
 • Intake met Bioresonantiemeting: € 100
  90 minuten + 20 minuten nabespreking.
 • Vervolgconsult: € 60 tot € 90
  60 minuten, meest gangbaar, tot 90 minuten.
 • Vervolgconsult: € 50
  30-45 minuten, bij uitzondering, kleine kinderen of in overleg.
 • Telefonisch consult of e-mailconsult: € 15
 • Video-consult via Zivver Meet, een beveiligde verbinding, volgens de gangbare tarieven naar tijd.

Ik ben aangesloten als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut bij de BATC.
Dit houdt in dat vergoeding tot de mogelijkheden behoort bij de meeste aanvullende verzekeringen.
Informeer bij je zorgverzekeraar of kijk op de site van de BATC.
Je draagt zelf verantwoordelijkheid t.a.v. eventuele vergoedingen, maar je mag me bellen voor meer uitleg, houdt dan je BSN-nummer bij de hand. Een eerste korte (10 minuten) telefonische kennismaking is gratis.

Als je geen klachten hebt maar je gezondheid wilt checken middels een bioresonantie-meting met een voedingsadvies ben je ook van harte welkom, maar dit valt buiten de zorgverzekeringswet.

Afspraken voor consulten die niet 24 uur van tevoren telefonisch zijn afgezegd (of verplaatst) worden in rekening gebracht, voor de maandag dient het consult telefonisch te zijn afgezegd vóór vrijdag 17.00.

De tarieven zullen nu niet worden verhoogd ondanks de Corona-crisis, maar besef graag dat alle praktijkkosten zijn doorgegaan tijdens de maanden dat de praktijk dicht was.

Je kunt de praktijk tegemoet komen door een kleine donatie ivm de aanschaf van desinfecterende en beschermende middelen, er staat een potje hiervoor in de praktijk.

Een wegwerp mondmasker kost 1,50, maar er zijn ook door de praktijk genaaide goed aansluitende mondkapjes te koop voor 10 euro per stuk. Deze zijn wasbaar op 60-90 graden, 3 lagen stof,  verlengd elastiek waardoor de oren ontzien worden. Ze zijn na het naaien gewassen, voorzien van een filter en ijzerdraad in de neusbrug en in een plastic zakje gesloten, klaar voor gebruik in deze praktijk of in het openbaar vervoer. 

Disclaimer: Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak en/of het kopen van een mondkapje gaat u akkoord met dit risico.

Dank voor uw medewerking.