Wat kun je van mij verwachten?

Ik ben betrokken en invoelend,  en neem de tijd om naar je verhaal te luisteren, ook je lijf vertelt mij een verhaal door een onderzoek met o.a. hulp van  kinesiologische spiertesten, bioresonantie of massage, dit alles bij elkaar geeft mij het nodige inzicht om samen met jou een herstelbevorderend plan te maken.  Door mijn jarenlange studie, ervaring en visie kijk ik naar de hele mens en niet alleen naar de klacht. Zowel op fysiek, biochemisch, emotioneel, psychisch en spiritueel niveau kunnen er blokkades aanwezig zijn. Zie ook de Natuurprincipes. Ik vraag jouw lichaam wat er nodig is om deze op te heffen, om daarna samen meerdere methoden in te zetten.

Mensen weten vaak heel goed wat ze nodig hebben, maar het luisteren naar zichzelf en vooral naar hun lijf en hier voeling mee houden kan door allerlei factoren zoekgeraakt zijn. Veel mensen zijn overprikkeld en sommigen plegen al te lang roofbouw op zichzelf. Geen wonder dat er diverse klachten ontstaan. (zie ook Stress-scoreformulier) Het kan heel moeilijk zijn om je grenzen aan te geven en bewust te kiezen voor jezelf en je gezondheid, maar door hier rekening mee te houden win je uiteindelijk zowel aan draagkracht als gezondheid!

Ik help je graag opnieuw te voelen waar je grenzen liggen en hoe hiermee om te gaan. Signalen van je lichaam beter te begrijpen door het geven van informatie over diverse processen in je lichaam en brein. Ik leer je graag welke voeding juist is voor jou en welke supplementen je wanneer in kunt zetten, maar ook hoe je zelf voeding uit kunt testen.
De balans tussen inspannen en ontspannen te bewaren maar ook hoe je je energiebalans zelf kunt verbeteren en onderhouden zodat je kunt genieten van een gezonder, prettiger leven met méér energie.

Wat verwacht ik van jou?

Dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen proces, dat je bereid bent tot zelfreflectie.
Dat je er echt voor gaat om je energiebalans te herstellen en je lichaam en geest te ondersteunen door het opvolgen van voedingsadviezen of je bijv. te houden aan de uitgeteste vermijdingstijd van een allergeen, dit omdat deze factoren een grote rol spelen bij de duur van het behandelingstraject.

Dat je beseft dat ik als natuurgeneeskundige geen diagnose geef in de medische zin van het woord, maar dat je daarvoor een arts consulteert, ook als je zelf mocht besluiten te stoppen met medicatie of andere reguliere behandelingen, graag in overleg met je behandelend arts.

Tijd om je klachten nu aan te pakken? Wil je je weer kunnen ontspannen en genieten? Wil je beter om kunnen gaan met stress? Wil je onderzoeken of het mogelijk is om van je allergieën af  te komen? 

Neem contact met me op voor meer informatie of een afspraak, 

Als je wilt kun je dit Intakeformulier alvast doorlezen en invullen, en meenemen op het eerste consult.

Advertentie