Behandeling

NAET-EliminatieBalanceringsProcedure- in het kort:

Met het buisje met allergeen erin in je hand behandel ik op de rug verschillende acupunctuurpunten om te zorgen dat de meridianen waarlangs onze energie stroomt weer in balans worden gebracht.

Een disbalans en blokkades worden door deze  stimulatie weer opgeruimd en het zelfhelend vermogen van je lichaam krijgt een stimulans om hiermee aan de slag te gaan. Hierna volgt een periode van 25 uur het allergeen vermijden, en je mag thuis  ook bepaalde drukpunten stimuleren om het hele energiesysteem te laten stromen.

Na deze periode kun je meestal weer met een klein beetje van het allergeen in contact komen of er iets van eten. Je lichaam en brein hebben het nu geaccepteerd en ervaren het als veilig. In de week die volgt mag je, in overleg met mij, steeds meer van dit allergeen tot je nemen. De volgende behandeling test ik of het allergeen volledig aanvaard is en dan kunnen we met de volgende stof beginnen. Vaak is het nodig om eventuele tekorten aan deze stof of andere vitaminen of mineralen nog aan te vullen gedurende enkele weken, dit kan ik voor je uittesten. Soms krijg je ook oefeningen mee om bepaalde meridianen te ondersteunen in de energiedoorstroming.

Hoe meer basisstoffen er zijn behandeld hoe prettiger mensen zich gaan voelen. Je lichaam kan voedingsstoffen beter opnemen, komt energetisch steeds meer in balans en je immuunsysteem is minder overprikkeld, waardoor het beter zijn werk kan doen.

Oftewel je allergieën en bijbehorende gezondheidsklachten verminderen of verdwijnen en er komt steeds meer energie om te genieten van het leven.

Edison

Wil je van je hooikoorts af? Dan is het NU de beste tijd voor een behandeling: november, december en januari zijn de enige maanden waarin je goed pollen kunt vermijden, dit vermijden is noodzakelijk om de NAET-behandeling te laten slagen. Bel me voor uitleg.

Advertentie