Intake

Voor je eerste afspraak kun je een Intakeformulier uitprinten. Het is fijn als je dit alvast zoveel mogelijk wilt invullen en meenemen, voeg zelf graag ook nog informatie toe die volgens jou relevant is. Mocht je van jezelf weten dat je op een bepaald allergeen heel heftig zou kunnen reageren, meld dit dan bij het maken van de eerste afspraak, dan kan ik hiermee rekening houden, of indien gewenst even met je arts overleggen.

Aan de hand van het formulier volgt een uitgebreid vraaggesprek en aansluitend een onderzoek (graag makkelijk zittende kleding aan) d.m.v. kinesiologische spiertesten met testampullen of een meting met bioresonantie waarbij je een hoofdband om krijgt. Mocht er meer onderzoek nodig zijn zoals een bloed, urine of een ontlastingsonderzoek leg ik dit uit. Ik werk hiervoor samen met diverse laboratoria en complementair artsen of therapeuten.

Hierna volgt er een behandelplan, waarbij we samen eerst zorgen dat de blokkades worden opgeheven, de energie weer gaat stromen en de natuurprincipes hun werk kunnen doen. Voor een allergie betekent dit dat het lichaam de eerste 5-15 basisallergenen volledig accepteert. Dit omdat het belangrijk is dat je immuunsysteem zo optimaal mogelijk kan werken en dat je lichaam alle benodigde voedingsstoffen uit de voeding kan halen. Veel mensen hebben een enorme behoefte aan een bepaalde stof die ze niet goed op kunnen nemen door een intolerantie en ontwikkelen zo een verslaving voor bepaalde voeding. In feite is dat al een signaal dat het lichaam die stof juist tekort komt.

Vervolgens kunnen we ook specifieke allergenen als kattenharen, pollen, huisstofmijt en overige aanpakken zodat je lichaam deze accepteert, maar vaak worden de klachten al minder na het behandelen van de basisstoffen.

Behandeling:

Advertentie